Met Het Gezin

Antwerpen heeft tal van bezienswaardigheden om samen met uw gezin te bezoeken en te verkennen. Verblijf in het Leopold Hotel, dichtbij al dit plezier. We hebben enkele van de beste familie attracties van Antwerpen voor u uitgezocht. U kan tevens advies vragen aan onze receptiemedewerkers voor 'aanbevelingen op maat' voor uw gezin.

ZOO Antwerpen/h3>

Koningin Astridplein, 950m

Laat de drukke stad achter en neem de tijd om de ontspannen sfeer op te snuiven in de ZOO Antwerpen. De missie van de dierentuin is recreatie, educatie en behoud van de natuur, wat het de perfecte plek maakt om uw kleintjes te leren over de grote wijde wereld en haar inwoners. Niet alleen kunnen uw kinderen alle dieren zien, ze kunnen ook meer over hen en hun natuurlijke biotopen ontdekken door middel van touch screens, interactieve panelen en nog veel meer!

Indoor Karting Antwerpen

Noorderlaan

De Indoor Karting Antwerpen is meer dan 5000 m² groot. Ongeacht het weer kan u er genieten van indoor karting. Ook kinderen ouder dan 8 jaar kunnen deelnemen. Het centrum heeft speciale karts ontworpen voor kinderen. Er worden zelfs rijlessen voor kinderen aangeboden!