Ligging

Centraal Station Antwerpen

Ons hotel ligt op 1km (5 minuten wandelen) van het Centraal Station van Antwerpen, waar tevens Thalys diensten doorheen België en naar de grootste Europese steden zoals Parijs en Amsterdam worden aangeboden.
Taxi's zijn beschikbaar aan de uitgang van het station.

Te voet vanuit het Centraal Station:

  • Eens u uit het station komt volgt u de "De Keyserlei" (winkelstraat).
  • Aan de eerste verkeerslichten gaat u linksaf in de "Quellinstraat".
  • Aan de volgende verkeerslichten gaat u opnieuw linksaf in de "Quinten Matsijslei" waarna u na ongeveer 100m het Leopold Hotel ziet aan uw linkerzijde.

Luchthaven van Antwerpen

De Luchthaven van Antwerpen ligt op 6km van het stadscentrum. Wij raden u aan om een taxi te nemen (15 tot 20 minuten reistijd, ongeveer €30) of om Bus 14 naar het Rooseveltplein (vlakbij het Centraal Station) te nemen.

Internationale Luchthaven Brussel/Zaventem

Van op de Internationale Luchthaven van Brussel kan u rechtstreeks sporen naar het Antwerps Centraal Station en terug (slechts 34 minuten reistijd!). Om de reistijden na te zien, klik hier en selecteer van "Brussels Airport" naar "Antwerp (Antwerpen) Centraal".

Luchthaven van Amsterdam/Schiphol

Een rechtstreekse treinverbinding is beschikbaar van Schiphol naar Antwerpen Centraal Station. Wij raden u aan te opteren voor één van de frequente intercity diensten Amsterdam/Antwerpen want deze zijn ongeveer 50% goedkoper dan de Thalys hogesnelheidstrein richting Parijs over Antwerpen.


Op Weg Doorheen Antwerpen

In Antwerpen vindt u de meeste bezienswaardigheden op loopafstand van elkaar. Het historische stadscentrum is bovendien autovrij.

Tram

Antwerpen beschikt over een voortreffelijk uitgebouwd tramnetwerk dat alle delen van de stad vlot met elkaar verbindt. Ons hotel bevindt zich op slechts 1km/5 minuten loopafstand van het Centraal Station waar het hart van het bus- en tramnetwerk gelegen is.

Fiets

Het Antwerpse deelfietsproject (bike sharing) is de ideale manier om u doorheen de stad te begeven. Haal een stadsfiets op aan het Fiets Station dat zich tegenover ons hotel bevindt. Fiets waarheen u wil en breng hem daarna terug voor een andere gegadigde.