Ontdek Ons Beste Aanbod

Boek rechtstreeks voor kortingen en voordelen die u op geen enkele andere website vindt

1. Vijf procent goedkoper dan elke andere website. Gegarandeerd!

Geef simpelweg de code SAVE in bij het einde van de boeking. Zo bespaart u onmiddellijk 5 %. Deze code is enkel geldig op onze officiële website en zal u altijd een voordeligere prijs bezorgen dan elke andere prijsvergelijkingswebsite of elk ander reisagentschap, we GARANDEREN* het. De SAVE code en 5 % korting zijn enkel van toepassing op boekingen die gemaakt worden via onze officiële website en kunnen niet gebruikt worden wanneer u boekt via de telefoon of via e-mail.

2. Gratis welkomstdrankje

Wanneer u uw verblijf in Leopold Hotel Antwerp via deze officiële website boekt, bieden wij u een gratis welkomstdrankje aan (keuze uit een glas wijn, een glas bier of een frisdrank).

3. Tien procent korting op maaltijden

Geniet van 10% korting op uw maaltijden in de bar of het restaurant.

4. Geen vooruitbetalingen, geen reserveringskosten

U betaalt gewoon wanneer u in het hotel bent. De enige uitzondering hierop is onze vroegboekkorting die volledig in rekening gebracht wordt op het moment van uw boeking.

5. Gratis annulatie

Zelfs de beste plannen kunnen wijzigen. Wanneer u rechtstreeks boekt via deze website, dan geniet u het recht om uw reservatie kosteloos te annuleren tot 16u00 de dag van aankomst (niet van toepassing bij Voordeelprijzen en Vroegboekkortingen).

6. Exclusieve toegang tot ons getrouwheidsprogramma

Word lid van ons getrouwheidsprogramma en geniet van exclusieve voordelen zoals vroegere check-in en late check-out, of kamer upgrades*. Verdien punten om gratis nachten of cadeaubonnen te verzamelen van oa. iTunes, Amazon, Ticketmaster etc.* De volledige voorwaarden en procedures om een Laagste Prijs Garantie klacht in te dienen vindt u op onze bedrijfswebsite