Veelgestelde Vragen

Wanneer kan ik inchecken? Wanneer moet ik uitchecken?

Op de dag van aankomst is uw kamer beschikbaar vanaf 15u00. U dient uw kamer de dag van vertrek te verlaten voor 11u00. Indien u vroeger wenst in te checken of later wenst uit te checken, contacteer ons. Vroege check-in is gratis, afhankelijk van beschikbaarheid. Late check-out is gratis voor 13u00, € 25 voor 15u00, 50 % van het dagtarief tot 17u00 en 100 % dagtarief vanaf 17u00.

Worden groepsboekingen aanvaard?

Indien u meer dan 5 kamers wenst te reserveren, contacteer ons.

Kan het hotel andersvaliden onderbrengen?

Wij verwelkomen andersvaliden graag in onze familiekamers, de badkamers zijn niet aangepast in deze kamers. De publieke ruimtes op het gelijkvloers, waaronder receptie, bar en restaurant, zijn rolstoeltoegankelijk. Gelieve ons rechtstreeks te contacteren voor meer informatie. 

Zijn huisdieren toegelaten in het hotel?

Enkel blindengeleidehonden zijn toegelaten in het hotel.

Wat zijn de annulatievoorwaarden?

De annulatievoorwaarden zijn afhankelijk van de prijs die u heeft geboekt. Details kan u terugvinden op onze annulatievoorwaarden pagina of op uw bevestigingsmail. 

Waarvoor zullen mijn gegevens gebruikt worden?

Wij verwerken de persoonlijke informatie die u ons heeft bezorgd via deze website en verzamelen informatie over de transacties die u onderneemt inclusief details over gebruikte betaalkaarten. Dit is voor het behandelen van uw boekingen en aanvragen om zo op maat gemaakte diensten te kunnen aanbieden, en informatie te verschaffen over onze producten en diensten die we aanbieden en om deze te verbeteren. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze privé beleidspagina. 

Heeft u rokerskamers?

Het Leopold Hotel Antwerp is een rookvrij hotel. Roken is niet toegestaan binnen het hotel. Een externe rookzone staat ter beschikking van onze gasten.

Kan er gebruik worden gemaakt van internet?

Al onze kamers zijn uitgerust met high-speed internettoegang en Wifi is beschikbaar in alle publieke ruimtes.

Hebben de badkamers een bad of douche?

Al onze badkamers zijn uitgerust met bad, douche en haardroger.

Hoe contact op te nemen met Toerisme Vlaanderen in geval van klachten?

https://www.vlaanderen.be/nl

logies@toerismevlaanderen.be

European Commission – Online Dispute Resolution website


Wat zijn de Leopold Hotel Antwerp GDS Codes?

Trust Code Amadeus Galileo Sabre Worldspan
HAANRLEO ANRCAR 15076 34522 19383


Opgelet: Vanaf 1/2/2017 voert Antwerpen een Lage-emissiezone in. Bekijk of uw wagen al dan niet de zone binnen mag en wat de voorwaarden zijn.

We are an associate partner of ABC.