Onze Hotels

Leopold Hotel Ostend België

Gelegen in een prachtig Art Deco gebouw, op 150 m van het strand, vindt u rust in het Leopold Hotel Ostend.  Daterend uit 1928, werd de tijdloze elegantie van dit unieke historische gebouw reeds bewonderd door generaties van gasten. De perfecte basis van waaruit u Oostende verkennen kunt! Het Leopold Park bevindt zich om de hoek. Maak een wandeling langs de promenade, kijk naar een show of beproef uw geluk in het casino Kursaal. Ga shoppen in de “Adolf Buylstraat” en de “Kapellestraat” en ontdek nadien het bruisende nachtleven van de “Langestraat” – het is allemaal mogelijk op korte loopafstand van het hotel. “Brugge”, met zijn klokkentoren en het begijnhof (klooster), ligt op slechts 30 minuten met de wagen of 12 minuten met de trein.

Van Iseghemlaan 110

8400 Oostende

Belgium

Tel: +32 59 70 08 06

Email:reception.ostend@leopoldhotels.com

Visit Leopold Hotel Ostend website »

Leopold Hotel Oudenaarde België

Het recent gebouwde Leopold Hotel Oudenaarde is het eerste boutique hotel in de Vlaamse Ardennen. Het hotel biedt uitzicht op de Schelde en is gelegen in de levendige nieuwe wijk, De Ham. Het historische stadscentrum bevindt zich op korte wandelafstand van het hotel. Leopold Hotel Oudenaarde is stijlvol en modern ingericht en beschikt over alle Leopold kenmerken waardoor gasten steeds opnieuw terugkeren.

De Ham 14

9700 Oudenaarde

België

Tel: +32 (0)55 699 965

Email:info.oudenaarde@leopoldhotels.com

Visit Leopold Hotel Oudenaarde website »

Leopold Hotel Sheffield England

Het enige 4 sterren boutique hotel van Sheffield is het Leopold Hotel dat werd gebouwd op de voormalige grond van een gerenommeerde jongensschool. Dit laatste maakt van deze plaats een unieke verblijfplaats om te overnachten. Het hotel is centraal gelegen op het Leopoldplein (Leopold Square), omringd door verschillende chique bars en eetgelegenheden.

2 Leopold Street,

Leopold Square

Sheffield,

S1 2GZ

Tel: +44 (0)114 252 4000

Email: res.sheffield@leopoldhotels.com

Visit the Leopold Hotel Sheffield website »